Beheer alle risk & control taken in uw organisatie.

Werk samen. Eenvoudiger en sneller.

Met het RiskNow cloud platform weet u exact de status van alle risico's, controls en openstaande taken in uw organisatie. Risk & Compliance is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
User experience by design

Ontworpen voor een ultieme gebruikerservaring voor alle gebruikers.

Dashboards & rapportages

Zie in één oogopslag de status van uw risico's, controls en taken met de dashboards en rapportages.

Flexibel control framework

Ontwerp uw eigen risk & control framework of gebruik een framework uit de bibliotheek.

Risk & control management cycle

RiskNow ondersteunt de plan-do-check-act cycle voor risk & control management volledig.

Voldoen aan wet- en regelgevingMet het RiskNow platform coordineert u alle activiteiten om te voldoen aan bijvoorbeeld ISO27001, SOC1/2/3, ISAE3402, DNB/COBIT, PCI-DSS, NIST-standaarden en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Selecteer een van de normenkaders uit de bibliotheek en u kunt direct aan de slag!Sectoren

9

Normenkaders

34

Controls

1854

Verlaag audit kosten

Met het gebruik van het RiskNow platform bent u volledig voorbereid op audits en kunt u besparen op audit kosten. Auditors en consultants kunnen eenvoudig op afstand leesrechten krijgen tot alle vastleggingen in het systeem.

Realtime dashboards

Of u bestuurder, risico manager of teamleider bent, het dashboard geeft realtime inzicht in alle voor ú relevante informatie.


Efficient testen van controls

Door controls te relateren aan meerdere normenkaders, kunt u het principe van "test-once, comply-to-many" toepassen. Dit reduceert de kosten voor het testen van uw controls, en zorgt ervoor dat medewerkers minder tijd kwijt zijn aan het voorbereiden van audits.

Ondersteuning voor de Three Lines of Defense

Veel organisaties hebben hun risicomanagement ingericht op basis van de Three Lines of Defense. Het RiskNow platform ondersteunt deze aanpak volledig.

Eén waarheid

Weg met alle spreadsheets en onvoldoende versiebeheer. Met het RiskNow platform creert u één centrale waarheid voor uw organisatie welke voor iedereen toegankelijk is. Inclusief een audittrail met vastlegging wie/wat gewijzigd heeft.

Snel & veilig cloud platform

Uw data is veilig opgeslagen in een datacentre in Nederland dat voldoet aan ISO27001/SOC2 vereisten.

Toegang tot het cloud platform is afgeschermd op basis van Two Factor Authenticatie. Ook kan het RiskNow platform worden geintegreerd met uw Identity Management / Single Sign On oplossing.

E-mail alerts

Ontvang e-mail alerts bij belangrijke gebeurtenissen. Bijvoorbeeld wanneer een nieuwe taak wordt toegewezen.


Consultany & Partner network


Ondersteuning nodig bij uw risk & compliance project?

RiskNow beschikt over ervaren consultants die u kunnen ondersteunen. Daarnaast hebben wij een partner netwerk waarmee wij intensief samenwerken.

Over ons


RiskNow is een tech startup in Amsterdam, gestart in 2019 door ervaren specialisten op het gebied van audit, risk en compliance.

"Onze missie is het stimuleren van een optimale samenwerking tussen mensen op het gebied van risico management. Dit doen we door het leveren van een state-of-the-art cloud platform met de ultieme gebruikerservaring."

Rob Imming, Founder


RiskNow. Werk samen. Eenvoudiger en sneller.

Interesse?

Wij gaan graag met u in gesprek. Laat uw contactgegevens achter of stuur een e-mail naar info@risknow.nl.
We nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

© 2020 RiskNow